O HIŠI JAŠA

Projekt za individualno stanovanjsko hišo, poimenovan Jaša, smo oblikovali na podlagi referenčnih projektov, povpraševanj naših strank po določeni velikosti in obsegu prostorov, najpogosteje zahtevanih pogojev in meril za graditev objektov, upoštevajoč funkcionalnost in drugo.

Projekt je namenjen mladi, štiri do pet članski družini ali posameznikom, ki si želijo več prostora in udobja.

Vhodna terasa z nadstreškom vas sprejme in zaščiti pred vremenskimi vplivi, medtem ko vstopate v objekt ali na vaša vrata potrka obiskovalec.

Predprostor ponuja dovolj prostora za vašo garderobo in se nadaljuje v kopalnico namenjeno dnevni uporabi in shrambo/kotlovnico. Če si želite večjo shrambo, dostopno iz kuhinjskega dela.

Jedro hiše je svetel in prostoren osrednji bivalni del, ki zagotavlja dovolj prostora za druženje cele družine. Ta se preko večjih steklenih površin odpira na veliko teraso. Ponujena razporeditev in velikost terase je le ena od možnosti, saj jo lahko poljubno povečamo, nadkrijemo, obložimo s lesenimi ali kamnitimi pohodnimi površinami. Z letno kuhinjo na terasi se bo vaše popoldansko druženje in preživljanje večerov nedvomno preselilo na prijetno teraso na južni strani. 

Soba v pritličju lahko služi družinski pisarni, kot kabinet, sobi za goste ali spalnici. 

Stopnice v obliki črke U, ki v primeru zaprte konstrukcije nudijo velik prostor za shrambo, vas vodijo v nadstropje s sobami in galerijo. Slednja ponuja skupni igralni prostor otroškim sobam, računalniški kotiček ali pripomore h kroženju toplega zraka v nadstropje, če v bivalnem prostoru pritličja zakurite kamin. 

Galerijo na željo ustrezno zapremo in tako pridobimo velik garderobni prostor ali drugo. Otroški sobi ponujata dovolj prostora za učenje in igro. 

Spalnica je prav tako dovolj prostorna za francosko posteljo in večjo garderobno omaro. Prostor v delu zgornje  kopalnice zopet dopušča več možnosti. Ta se lahko razširi v garderobno sobo ali ločeno kopalnico za starše, lahko pa kopalnico obdržite v ponujeni razporeditvi, razvidni iz tlorisov.

Projekt glede na prostorske akte, vaše želje in potrebe poljubno spremenimo ali realiziramo vaš individualni projekt. 

Gradnjo izvajamo do želene gradbene faze v montažni izvedbi ali gradnji iz masivnih brun. Ponudbeni ceni najdete v zavihku "masivna lesena gradnja" in "montažna gradnja".