Lesene hiše proizvajalca Finnlamelli Oy imajo svoje korenine v osrednjem delu Finske, kjer je locirana tovarna in kjer je lesna proizvodnja ukoreninjena že stoletja. Skoraj polovica proizvodnje se izvozi na zahtevne trge Japonske in centralne Evrope. Velik izvozni trg predstavlja tudi rusko tržišče.

Trdna in natančno izdelana bruna Finnlamelli se uporabljajo za gradnjo različnih oblik in velikost stanovanjskih hiš, počitniških in poslovnih objektov. Znanje in tradicijo dokazujejo tudi večji projekti po svetu, kot npr. golf centri, poslovni centri, restavracije, ter številni objekti, zgrajeni pod češnjami na Japonskem vse do alpskih strmin.

Zastopanje in prodajo masivnih lesenih hiš Finnlamelli, je proizvajelec za področje Slovenije zaupal podjetju ARHEFIN, d.o.o., kjer strokovno ekipo, znanje in dolgoletne izkušnje na področju lesene gradnje s pridom uporabljamo pri novih projektih. K realizaciji pristopamo individualno, saj nam prav raznolikost predstavlja največji izziv. Postavite nam ga tudi vi.